Presentat el núm. 73 de la revista Eivissa

El dimecres 21 de juny es va presentar el nou número (73) de la Revista Eivissa al Nàutic de Sant Antoni. Podeu veure-la al YouTube.

En un acte hostatjat pel Club Nàutic de Sant Antoni, l’Institut d’Estudis Eivissencs va dur a terme la presentació del número 73 de la revista Eivissa, editada amb aquesta denominació des del 1972. En la presentació del nou número hi participaren el seu director, Enric Ribes i Marí, Marià Torres Torres, filòleg i autor d’un dels articles de l’exemplar, i Maurici Cuesta i Labèrnia, vocal de la Comissió Executiva de l’IEE.

Ignacio Andrés Roselló, president de la SD Portmany, adreçà unes paraules de benvenguda i agraïment a l’IEE i al públic. La seua intervenció va tenir lloc amb motiu del centenari del club esportiu de Sant Antoni que presideix. Aquesta efemèride va ser l’excusa idònia per a l’IEE per a convocar el públic a la presentació del número a Portmany.

La revista Eivissa es publica amb caràcter semestral i recull articles d’investigació i de divulgació cultural relacionats amb les illes Pitiüses. Està previst que el número 74 vegi la llum per la tardor d’enguany.