Esplèndid Dia del Llibre i de Sant Jordi a s’Alamera d’Eivissa i a la de Santa Eulària

El Dia del Llibre de 2023 ha set un èxit de participació popular i ha donat lloc a una positiva venda de les publicacions de l’IEE

Enguany les persones i institucions compromeses amb l’edició, els llibres i la publicació en llengua catalana a Eivissa tenien una cita ineludible: el Dia del Llibre a celebrar el diumenge 23 d’abril, al passeig de s’Alamera d’Eivissa, esdeveniment que fa dècades que es ve produïnt.

A més, com ve succeïnt en els darrers anys, també hi ha una convocatòria al, també, passeig de s’Alamera de la localitat de Santa Eulària des Riu.

A ambdues cites hi va acudir l’Institut d’Estudis Eivissencs amb el seu arsenal de publicacions, amb les novetats editorials en primer lloc, acompanyades de la resta de llibres i revistes que es venen editant ininterrumpidament des dels anys 70, sempre en català i en una gran diversitat de tipologies.

La cita que té el públic eivissenc amb el Dia del Llibre i amb el Dia de Sant Jordi la sol complir fidelment i amb èxit, cosa que encara fou més evident en l’edició d’enguany, en diumenge a Vila, i en dissabte a Santa Eulària.

Des de l’IEE es vol donar l’enhorabona per l’organització a les regidories de Cultura dels consistoris d’Eivissa i de Santa Eulària des Riu, així com a les altres entitats editores d’Eivissa i les llibreries i associacions que ompliren ambdós passejos amb multitud de llibres, molts editats en la nostra llengua.