Presentació de la revista Eivissa núm. 74

El divendres 9 de febrer es va presentar el número 74 de la revista Eivissa a la seu de Via Púnica de l’IEE. El director, Enric Ribes i Marí, el membre del Consell de Redacció, Maurici Cuesta i Labèrnia varen acompanyar Josep-Lluís Carod-Rovira, soci de l’IEE, autor d’un dels articles del número i col·laborador habitual de la publicació, en la presentació d’aquest número corresponent al segon semestre de 2023, en un acte que es va dur a terme a la seu de l’associació eivissenca.

Amb una sala plena de socis i sòcies que volien viure de prop el naixement d’un nou exemplar de la revista degana de les Pitiüses i que no es volien perdre la prometedora, i ben certa per la seua qualitat, presentació del soci, filòleg i ex Conseller en Cap de la Generalitat de Catalunya, l’amic Carod-Rovira, autor d’un article que és la segona part d’un d’extens que ha versat sobre la relació entre la formació política Estat Català i Eivissa i Formentera, aquesta segona part centrada en la Guerra Civil i la posterior etapa.

Aquest nou número de la revista Eivissa compta amb a un detall d’una preciosa fotografia de la porta de l’església de Sant Francesc de Formentera, cedida pel fotògraf Ferrer Barbany.

Així mateix, s’aprofità l’acte per agrair la col·laboració desinteressada de tots els redactors que hi han fet part i de l’equip de correcció i revisió, a més d’anunciar que el número 75 ja es troba en fase d’admissió de textos i imatges. A la fi de l’acte es va poder gaudir d’un pica pica de quilòmetre zero.

L’articulista posa amb un membre del Consell de Redacció mostrant el número 77 de la revista.

L’acte comptà amb una gran participació de públic malgrat l’esperada pluja d’aquell vespre.